Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 31 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.016
ABV:
8.2 %
IBU:
29
EBC:
38
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.000
TF Vienos salyklas 7.5 3.000
Crystal T50 130.4 1.000
Dark Crystal 260.2 0.300
      7.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Phoenix 11.0 32 60
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Skėtinė marenikė (Chimaphila umbellata) 15.0 g Virimui 3 min.
Skėtinė marenikė (Chimaphila umbellata) 20.0 g Pirminei fermentacijai 7 d.

Pastabos

Būtų eilinis porteris, bet kad nemoku... :)
Čiaupo, 15/25, 2/0/2/5.
65C singlas, 18C fermentacija
Prisijungę aludariai