Informacija

Kiekis:
41 litras
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.008
ABV:
7.8 %
IBU:
22
EBC:
30
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
pilsnerio salyklas Čekija 4.0 8.200
candy syrup liquid dark 50.0 1.000
karamelinis salyklas Maltosa 221.6 0.500
Kvietinis salyklas Vikingmalt 4.0 0.500
BEST Chocolate salyklas 906.3 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
      10.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
CTZ 18.0 20 60
Mt. Hood 6.0 50 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Abbaye starteris 100.0 88

Pastabos

65c 45min
72c 20min
76c 15min

fermentacija startas 20c, leisti pakilti iki 24c. per klaidą` T-33C,bet viskas gerai
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/7539-dubliuka
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=6098DX7
sparge f.r.-10proc. -70ml

Prisijungę aludariai