Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 16 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.000
ABV:
6.3 %
IBU:
22
EBC:
7
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.0 35 60
Hallertau Mittelfruh 4.4 25 25
Hallertauer Hersbrucker 3.0 25 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3711: French Saison 125.0 99

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Citrinos žievelė 10.0 g Virimui 1 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 5.0 g Virimui 1 min.
Laimo lapai 3.0 g Virimui 1 min.
Kalvadose mirkyta skrudinta obelis 200.0 g Antrinei fermentacijai 10 d.
Imbieras 80.0 g Antrinei fermentacijai 1 d.

Pastabos

Visiškas draivas. Improvizacija saisono tema.
Čiaupo, 12/22, 3/0/1/2.
Salinimas 65C singlas, fermentacija 23C.
Imbieras sudedamas po antrinės cold trash`ui vienai-dviems paroms, kaip pavyks :)
Twist: Islay dūminius-medicininius viskius primenantis obels kvapas. Net niežti, kaip smalsu.
Mielių profilis - pipirai, citrusai ir prieskoniai :)

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

10.0

(2 balsai)

Prisijungę aludariai