Receptas / Amber Pale
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 3 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 4.000 | 72.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 18.2 | |
Crystal malt | 130.7 | 0.250 | 4.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.250 | 4.5 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (US) | 7.0 | 15 | 60 | |
Cascade (US) | 5.3 | 12 | 30 | |
Citra | 15.4 | 10 | 5 | |
Citra | 12.0 | 20 | 0 | |
57 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
50 c - 10 min
67 c - 60 min
Mash out
Fermentacija
Pirmos 5 dienos ~14 C, tada 17-18 keletas dienu ir pasiekus norima FG į antrinę.
67 c - 60 min
Mash out
Fermentacija
Pirmos 5 dienos ~14 C, tada 17-18 keletas dienu ir pasiekus norima FG į antrinę.