Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 3 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
16
EBC:
15
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 4.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
Crystal malt 130.7 0.250
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.250
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (US) 7.0 15 60
Cascade (US) 5.3 12 30
Citra 15.4 10 5
Citra 12.0 20 0
      57  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

50 c - 10 min
67 c - 60 min
Mash out

Fermentacija
Pirmos 5 dienos ~14 C, tada 17-18 keletas dienu ir pasiekus norima FG į antrinę.
Prisijungę aludariai