Receptas / Dubbel R4
Informacija
Kiekis:
49 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 15 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.800 | 85.2 | |
Cukraus sirupas | 30.0 | 0.750 | 8.2 | |
Karamelinis Maltosa | 232.6 | 0.500 | 5.5 | |
Juodas Vikingmalt | 1303.0 | 0.100 | 1.1 | |
9.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.9 | 60 | 90 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Abbae slapios | 200.0 | 81 |
Pastabos
f.r. 10proc. mash 30ml
sparge 40ml
Fermentacija 21-23-25C po 2d.
sparge 40ml
Fermentacija 21-23-25C po 2d.