Informacija

Kiekis:
49 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
IBU:
19
EBC:
27
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.800
Cukraus sirupas 30.0 0.750
Karamelinis Maltosa 232.6 0.500
Juodas Vikingmalt 1303.0 0.100
      9.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.9 60 90
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Abbae slapios 200.0 81

Pastabos

f.r. 10proc. mash 30ml
                  sparge 40ml
Fermentacija 21-23-25C  po 2d.
Prisijungę aludariai