Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 25 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.013
ABV:
6.6 %
IBU:
33
EBC:
90
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 8.000
Karamellinis salyklas (Maltosa) 235.6 1.000
Simpsons Malt Golden Naked Oats 18.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 1.000
Juodas salyklas Vikingmalt 1419.8 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.500
      12.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 10 60
East Kent Golding 5.9 100 60
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentum Mobile FM13 30.0 73
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Serbentai juodieji 3.0 kg Antrinei fermentacijai 5 d.
Prisijungę aludariai