Receptas / Juodujų serbentų stautas
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 28 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 18 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
90
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 8.000 | 64.0 | |
Karamellinis salyklas (Maltosa) | 235.8 | 1.000 | 8.0 | |
Simpsons Malt Golden Naked Oats | 18.0 | 1.000 | 8.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 8.0 | |
Juodas salyklas Vikingmalt | 1420.9 | 1.000 | 8.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.500 | 4.0 | |
12.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 10 | 60 | |
East Kent Golding | 5.9 | 100 | 60 | |
Bramling Cross | 6.4 | 40 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM13 | 30.0 | 73 | |
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Serbentai juodieji | 3.0 kg | Antrinei fermentacijai | 5 d. |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CHXYYBK
salinimas 50C-20min
68-62C-2val
fermentacija 22C
salinimas 50C-20min
68-62C-2val
fermentacija 22C