Receptas / BestSeller
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 5 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 5.0 | 4.000 | 89.9 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 6.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.150 | 3.4 | |
4.450 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Bavarian Lager 2206 (2 gen. 1 L starteris 1.020 OG, 2 paros) | 0.0 | 80 |
Pastabos
1.5 kg bazinio, 4 L vandentiekio vanduo, dekokcija 100C - 20 min;
2.5 kg bazinio, 5 L vandentiekio vanduo, 62C - 10min;
68C - 45 min;
72C - 10 min;
2.5 kg bazinio, 5 L vandentiekio vanduo, 62C - 10min;
68C - 45 min;
72C - 10 min;
Komentarai
-
haris
2012 m. Kovo 5 d.Arti, paaiskink man kaip teletabiui, kas yra
1.5 kg bazinio, 4 L vandentiekio vanduo, dekokcija 100C - 20 min;
2 kg bazinio, 5 L vandentiekio vanduo, 62C - 10min; -
Artis
2012 m. Kovo 5 d.Bazinį salyklą dalinu į dvi dalis (1.5 kg ir 2.5 kg). Mažesne dalį į puodą, didesnę į šaltkrepšį. Į puodą pilu 4 L vandens (gaunasi 2.7 L vienam kilogramui) . Puodą su salyklų užkaitinu iki virimo (dekokcija), verdu 20 min. Per tą laiką jau turiu reikiamos temp. vandenį šaltkrepšiui. Po 20 min. dekokcijos į šaltkrepšį pilu puodo turinį ir pridedu likusius karamelinius salyklus. Viską permaišau, kad pasiekti 68C. Toliau viskas įprastai. -
haris
2012 m. Balandžio 6 d.moki aiskinti, aciu
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.