Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 16 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.009
ABV:
5.2 %
IBU:
21
EBC:
11
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Caramel Munich I salyklas 90.8 0.200
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (DE) 4.5 40 60
Spalt Select (DE) 4.5 25 5
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale K-97 12.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Water:
Mash - 22.10 L
Sparge - 12 L
Preboil - 29.83 L
Prechill - 23.9 L

Mash:
64 laips. C.- 60 min.
Būtinai nepamiršti druskų!!!

Fermentation:
1. Atšaldyti misą iki 18 C. ir supilti mieles.
2. Pastatyti į šaldytuvą prie 15 C. kol aktyvi fermentacija (5-7 dienas)
3. Į fermentacijos pabaigą leisti sušilti iki 18 C. vienai parai diacetylui išsivaikščiot.
4. Išsifermentavus, perpilti į antrinę ir po biški numesti temperatūrą iki 2 laipsn. C.        3-4 savaitėm laiko (cold crash).
5. Išpilstyti į butelius.

Prisijungę aludariai