Receptas / Puckiss Bière blanche
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 17 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 50.8 | |
Kvietiniai dribsniai (nesalinti iš Maximos) | 3.0 | 2.400 | 40.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 8.5 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 8.0 | 10 | 60 | |
Spalt Select (DE) | 4.6 | 15 | 15 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 62 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 30.0 g | Virimui | 5 min. | |
Apelsinų žievelė (karčioji) | 30.0 g | Virimui | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai (4 arbat. šaukšteliai) | 8.0 g | Virimui | 5 min. | |
Mandarino žievelė (2-jų mandarinų) | 5.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Water
Mash: 24.2 L
Sparge: 6 L
Pre-boil: 25.5 L
Final volume: 20.8 L
Mashing:
40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 °C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out
Boiling:
75 min
Fermenting:
19 C
Mash: 24.2 L
Sparge: 6 L
Pre-boil: 25.5 L
Final volume: 20.8 L
Mashing:
40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 °C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out
Boiling:
75 min
Fermenting:
19 C
Peckelis
2019 m. Kovo 14 d.Puckiss Craft Brewery
2019 m. Kovo 16 d.