Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 17 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.022
ABV:
4.7 %
IBU:
14
EBC:
8
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Kvietiniai dribsniai (nesalinti iš Maximos) 3.0 2.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
      5.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 8.0 10 60
Spalt Select (DE) 4.6 15 15
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 62

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 30.0 g Virimui 5 min.
Apelsinų žievelė (karčioji) 30.0 g Virimui 5 min.
Ramunėlių žiedai (4 arbat. šaukšteliai) 8.0 g Virimui 5 min.
Mandarino žievelė (2-jų mandarinų) 5.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Water
Mash: 24.2 L
Sparge: 6 L 
Pre-boil: 25.5 L
Final volume: 20.8 L

Mashing:

40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 
°C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out

Boiling:
75 min

Fermenting:
19 C

Komentarai

  • Peckelis

    Prieš 2 sav.  
    Sakykite, prašau, kodėl tokio recepto alus yra blond, o ne witbier?
  • Puckiss Craft Brewery

    Prieš 2 sav.
    Dėkoju, gerbiamasis, už pastabą, pasitaisiau. Tiesiog ant greičio sąraše prie belgiškų nemačiau witbiero, bet po tamstos pastabos pasidarė gėda ir išsitaisiau. 
Prisijungę aludariai