Receptas / 48. Blanch
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.200 | 43.8 | |
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 3.200 | 43.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 6.8 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 5.5 | |
7.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 9.8 | 14 | 40 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.3 | 21 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 15.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 50.0 g | - | 3 min. | |
Kalendra | 15.0 g | - | 2 min. |
Pastabos
45° -10min (dribsniai)
64°-60min
72° -15min
100°-75min
PH -5,2
64°-60min
72° -15min
100°-75min
PH -5,2