Receptas / Kolsch V.a.v.s.a
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.060
|
|
|
FG:
1.018
|
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
|
IBU:
26
|
|
|
EBC:
7
|
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Vokiskas pilsner salyklas | 3.0 | 5.200 | 100.0 | |
| 5.200 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Bobek (Slovenia) | 5.2 | 25 | 70 | |
| Bobek (Slovenia) | 5.2 | 25 | 40 | |
| 50 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| WYEAST German Ale | 12.0 | 70 |
Pastabos
salinimas 67C- 1.5 val
vanduo tirpstancio sniego, nuo stogo
fermentacija 18C
vanduo tirpstancio sniego, nuo stogo
fermentacija 18C
