Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
50 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.002
ABV:
5.0 %
IBU:
8
EBC:
14
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų bazinis salyklas 5.0 2.000
Nesalykliniai kviečiai 3.0 2.000
Miuncheno salyklas 25.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
EKG (metų senumo) 2.0 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST 3278 Lambic 12.0 95

Pastabos

Turbid mashing.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

10.0

(1 balsas)

Komentarai

  • null

    2012 m. Rugpjūčio 30 d.
    Maniškį ragavom visai neseniai su @Ramtynu. Tiek Ramtynas, tiek aš buvom nustebinti įmantrios alaus konsistencijos, kvapo ir skonio, kuris Ramtynui kiek priminė Cantalliono bravoro produkciją. Šiaip manau skonis su laiku tik gerėja, manau ir tavo @Arti lambikas atsiskleis, kai pradėsi jį brandint....
  • Artis

    2013 m. Balandžio 22 d.
    Vieneri metai pirminės. Šiandien subuteliavau. Skonis: tipinio lambiko, žalių obuolių. Žiūrėsim kaip keisis skonis įgavus angliarūgštės. Kitas ragavimas po 3 mėn.
  • Ramtyns

    2013 m. Gegužės 7 d.  
    Pavyko įsiveržt į Arčio rūsį ir pokštelt šito butelaitį. Ne paslaptis, kad lambikais mane lengviausia ir pavergt, ne vien dėl to kad fanas, bet ir dėl to kad ne taip dažnai tenka pamalonint nosį ir gomurį šita smarvele.

    Jei atmintis neapgauna, putos beveik nebuvo, bet kaip šviežiai subuteliuotam, to ir galima tikėtis. Nepaisant to, angliarūgštės "kondicija" jau buvo, ir kartu su visais klasikiniais lambiko aspektais sukūrė kompleksišką charakterį. Solidus, tvirtas funkas, kuriam neįmanoma atsispirt. Minėtieji obuoliai, moderuotos rūgštys. Sėkmingai užsikonspiravę apyniai. Puikus egzempliorius!
  • AJ

    2014 m. Vasario 14 d.
    Puikus nuostabus :]
  • Artis

    2014 m. Vasario 15 d.
    Ačiū už maksimalų įvertį :) Džiaugiuosi, kad patiko ir įvertinai.
Prisijungę aludariai