Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 26 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.012
ABV:
6.2 %
IBU:
33
EBC:
82
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 902.1 0.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.3 0.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.250
BEST Black Extra salyklas 1403.3 0.120
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.030
      7.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 35 60
Cascade (US) 5.8 20 30
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Čili pipirai 140.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

7-10 kepintų čili pipirų, be sėklų, į virimą likus 15 min. Grynas svoris 140g išvalius nuo sėklų, prieš kepimą.
Kepimas 180 laipsnių 30 min.
Prisijungę aludariai