Receptas / Kalifornikacija
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 16 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 6.500 | 91.5 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 22.0 | 0.500 | 7.0 | |
Viking chocolate dark | 905.1 | 0.100 | 1.4 | |
7.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (US) | 9.0 | 30 | 60 | |
Northern Brewer (US) | 9.0 | 30 | 15 | |
Northern Brewer (US) | 9.0 | 30 | 1 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Crossmyloof California Common (77-82%) | 20.0 | 80 |
Pastabos
50C - 10min
66C - 60min
72C - 10min
78C - 20min
Fermentacija 16 temperatūroje.
66C - 60min
72C - 10min
78C - 20min
Fermentacija 16 temperatūroje.