Receptas / Chill out
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.500 | 42.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 5.500 | 42.3 | |
kvieciai | 3.0 | 2.000 | 15.4 | |
13.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aramis (France) | 8.0 | 40 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 30 | 10 | |
3 apelsinai supjaustyti | 0.0 | 2 | 10 | |
3 apelsinu nutarkuotos zieveles | 1.0 | 2 | 1 | |
Cascade (U.S.)/pipirmetes | 5.0 | 30 | 0 | |
104 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 77 |
Pastabos
dekokcija
20 min -65C
trecdali mentalo nuemiau, pakaitinau iki 76C -15 min, tada 15 min viriau. tada supyliau atgal i mentala-71C- 20 min, 75C-40min -tekinimas
sitos pauzes ne is gudrumo tokios gaunasi, o jas lemia virykles pajegumas :)
24ltr karstos misos perleista per cascade, kiti 23Ltr misos perleista per pipirmetes
mieles isbarciau ant putu -20C
dar gavosi 6ltr antroko:)- 1042OG, dejau safale s-33, paziuresim kas gausis
20 min -65C
trecdali mentalo nuemiau, pakaitinau iki 76C -15 min, tada 15 min viriau. tada supyliau atgal i mentala-71C- 20 min, 75C-40min -tekinimas
sitos pauzes ne is gudrumo tokios gaunasi, o jas lemia virykles pajegumas :)
24ltr karstos misos perleista per cascade, kiti 23Ltr misos perleista per pipirmetes
mieles isbarciau ant putu -20C
dar gavosi 6ltr antroko:)- 1042OG, dejau safale s-33, paziuresim kas gausis
haris
2012 m. Gegužės 26 d.haris
2012 m. Gegužės 26 d.haris
2012 m. Gegužės 30 d.haris
2012 m. Birželio 4 d.Dainius
2012 m. Liepos 11 d.Man patiko, langvas, su citrusinių vaisių aromatu, priimtinu rūgštumu.