Receptas / Ryklys
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 29 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
125
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
1.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale salyklas | 5.0 | 5.000 | 78.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.600 | 9.4 | |
Cukrus | 0.0 | 0.400 | 6.3 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.300 | 4.7 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.3 | 0.100 | 1.6 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit+ columbus | 15.6 | 25 | 60 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 55 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 50 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 45 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 40 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 35 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 5 | 30 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 10 | 25 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 10 | 20 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 10 | 15 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 15 | 10 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 15 | 5 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 15 | 1 | |
Summit+ columbus | 15.6 | 75 | 0 | |
Styrian Dragon | 7.0 | 50 | 0 | |
255 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (1 karta) | 100.0 | 85 |
Pastabos
Salinimas (19,5 litro) ~65-62*C- 1 val. ---> 72*C- 30 min.----> 78*C tekinimas (13 litrų).
Apynių mišinys Summit ir Columbus lygiom dalim. Pakėliau ant ugnies iki 72*C. Po pauzės jodas- gerai.
Paskutiniai apyniai 75g sudėti aušinant alų, prie ~ 70*C.
Apynių mišinys Summit ir Columbus lygiom dalim. Pakėliau ant ugnies iki 72*C. Po pauzės jodas- gerai.
Paskutiniai apyniai 75g sudėti aušinant alų, prie ~ 70*C.
Paklydęs
2021 m. Sausio 5 d.Peckelis
2021 m. Sausio 5 d.Paklydęs
2021 m. Sausio 5 d.Peckelis
2021 m. Sausio 6 d.Paklydęs
2021 m. Sausio 29 d.