Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 18 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
13
EBC:
11
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 3.500
Kviečiai 3.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 10 60
Saaz (Czech) 4.0 15 30
Saaz (Czech) 4.0 10 10
Kalendra 0.0 10 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST 3068 100.0 75

Pastabos

1 apelsinas 10 min. iki virimo pabaigos.

Komentarai

  • vapas

    2012 m. Liepos 19 d.
    Witbiere pirmą kartą. Esu pavirinęs http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/103-siaurietiskas">šiame, bet žiūriu, kad recepte neparašyta.
  • GiN

    2012 m. Liepos 19 d.
    Įdomu, iš kur toks pavadinimas, ar tik ne šios dainos inspiruotas?
    http://www.youtube.com/watch?v=Np-Y0oInhzM
  • Gytis

    2012 m. Liepos 19 d.
    Visą apelsiną ar skilteles, ar dar kaip nors?
  • vapas

    2012 m. Liepos 19 d.
    GiN greičiau pavadinimas iš http://lt.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Magritte">čia

    Gyti, šįkar apelsiną tik pusiau pjoviau ir mečiau. Anksčiau pjaustydavau griežinėliais, bet pakankamai stambiais, į kokias 4-5 dalis.
  • haris

    2012 m. Liepos 20 d.
    Gyti, kai dariau, tai nutarkavau alesino zievele su smulkia tarka iki balto. tada apelsina supjausciau iskiltelem ir sumeciau likus 10 min, o ta nutarkuota oranzini supyliau kai isjungiau. aromatas buvo nerealus ir aluje jautesi
Prisijungę aludariai