Receptas / HollyGarden'as
Informacija
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skaldyti kviečiai | 3.0 | 5.000 | 45.5 | |
Vokiskas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 45.5 | |
Avižios | 4.0 | 1.000 | 9.1 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Strisslespalt (France) | 3.0 | 20 | 70 | |
Strisslespalt (France) | 3.0 | 30 | 40 | |
kalendra ir 4 apesinai be žieveles | 1.0 | 20 | 10 | |
4 apelsinų žievelės nutarkuotos | 1.0 | 1 | 0 | |
71 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 24.0 | 66 |
Pastabos
15 min -45C
120 min - 66C--dekokcija
20 min- 74C
120 min - 66C--dekokcija
20 min- 74C