Receptas / Javelin dubbel #2
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. balandžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 8 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.500 | 71.4 | |
Cukrus Farinas | 250.4 | 1.000 | 13.0 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.7 | 0.500 | 6.5 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.300 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 903.5 | 0.200 | 2.6 | |
BEST Special X salyklas | 350.6 | 0.200 | 2.6 | |
7.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 75 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 30 | 5 | |
105 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Abbaye | 22.0 | 82 |
Pastabos
Vanduo 22L + 14L
RO 8L
CaSO4 - 3g
NaCl - 3g
RO 8L
CaSO4 - 3g
NaCl - 3g
75% Phosphoric - 3ml
50C-15 min
64C-50 min
72C-15 min
78C- 25 min
Virimas 75min
Protafloc - 15min
Fermentacija
18C - 4d
20C - 6d
50C-15 min
64C-50 min
72C-15 min
78C- 25 min
Virimas 75min
Protafloc - 15min
Fermentacija
18C - 4d
20C - 6d