Receptas / Reikalai liepą.
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. liepos 2 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.000 | 44.1 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 2.000 | 29.4 | |
TF Oat Malt | 6.3 | 1.000 | 14.7 | |
TF Torrefied Wheat | 5.2 | 0.500 | 7.4 | |
Viking Caramel | 300.2 | 0.300 | 4.4 | |
6.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laktozė | 500.0 g | Virimui | 5 min. | |
Airiška kerpena1,4 | 15.0 g | Virimui | 5 min. | |
Mitybinė terpė mielėms | 10.0 g | Pirminei fermentacijai | 14 d. |
Pastabos
20 min. 40 laipsnių. (PH)
80 min. 70 laipsnių.
10 min. 78 laipsnių.
60 min. 100 laipsnių.
80 min. 70 laipsnių.
10 min. 78 laipsnių.
60 min. 100 laipsnių.