Receptas / Baltijos Šešėlis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. vasario 20 d.
Parametrai
|
OG:
1.058
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
16
|
|
|
EBC:
65
|
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 87.7 | |
| BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.250 | 4.4 | |
| BEST Caramel Rye | 125.2 | 0.200 | 3.5 | |
| BEST Skrudinti miežiai | 1302.0 | 0.130 | 2.3 | |
| Weyermann Abbey | 45.0 | 0.120 | 2.1 | |
| 5.700 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Fuggles | 6.0 | 20 | 60 | |
| Willamette | 5.0 | 15 | 15 | |
| 35 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 11.0 | 75 |
Priedai
| Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Rudas cukrus | 250.0 g | Virimui | 5 min. | |
| Airiška kerpena | 1.0 g | Virimui | 5 min. |
