Receptas / Tamsuolis
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 18 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 6.000 | 50.8 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 4.350 | 36.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.600 | 5.1 | |
Aroma | 150.1 | 0.600 | 5.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 2.1 | |
11.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 8.5 | 50 | 90 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.2 | 50 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 30.0 | 78 |
Pastabos
Temp 55 10 min
Temp 66 45 min
Temp 72 20 min
Temp 76 10 min -> tekinam
Temp 66 45 min
Temp 72 20 min
Temp 76 10 min -> tekinam