Receptas / Žiemkvietys blanche
Informacija
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
vokiskas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.500 | 32.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 4.500 | 32.2 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 2.000 | 14.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 14.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 3.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.460 | 3.3 | |
13.960 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 80 | 70 | |
apelsinas be zieves | 1.0 | 2 | 10 | |
kalendra | 1.0 | 30 | 10 | |
nutarkuota apelsino zieve | 1.0 | 2 | 0 | |
114 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 24.0 | 84 |
Pastabos
54C- 20 min
66C-50 min- 1/3mentalo dekokcija
72C-20 min
tekinimas 80C vandeniu-misa 70C
mieles sausos i neaeruota misa 19C, fernetacija kambaryje~19C
Fermentavosi 20d 19C
66C-50 min- 1/3mentalo dekokcija
72C-20 min
tekinimas 80C vandeniu-misa 70C
mieles sausos i neaeruota misa 19C, fernetacija kambaryje~19C
Fermentavosi 20d 19C