Receptas / G_ Baltas belgiskas2
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
54 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 15 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (belgiškas) | 3.0 | 3.667 | 53.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.200 | 31.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.513 | 7.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.513 | 7.4 | |
6.893 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 10 | 60 | |
Herkules | 17.0 | 8 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 6 | 10 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 17.0 | 70 |
Pastabos
Papildomai ideti Curacao 10g, virti 8 min
Peckelis
2013 m. Balandžio 20 d.egidis
2013 m. Balandžio 21 d.