Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 13 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.021
ABV:
2.8 %
IBU:
14
EBC:
8
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.200
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
Kvietinis salyklas 3.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 40 60
Cascade (U.S.) 5.0 20 20
Prieskoniai 0.0 20 1
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 11.0 50

Pastabos

Kombinuotas slijm ir american adjunct mash salinimo režimas.

Kvapieji pipirai, mėta ir pomelo cedra.

Komentarai

  • Peckelis

    2013 m. Gegužės 2 d.
    Čia, kad iki galo atitikti pavadinimo antram žodžiui, kartu su prieskoniais dar ir prieskonines-pipirines mieles dirbti įleidai į beveik kvietinį , ar kaip? :))
  • pofke

    2013 m. Gegužės 2 d.
    Tai kad T58 neblogai witbierui šiaip mielės sausos. Kviečio 30%, nes tada geriausi parametrai drumstumo stabilumo ir putos, čia kažkada seniai jau buvo apie tai diskusija. Be to, ir taip baisiai drumstas bus nuo turbid mashinimo.
  • null

    2013 m. Gegužės 2 d.
    Kisielius gaunas turbid mashinant:)
Prisijungę aludariai