Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.008
ABV:
7.8 %
IBU:
94
EBC:
29
IBU/OG:
1.39
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 1.600
Čekiškas pils salyklas 3.0 1.400
Rugių salyklas 6.0 0.850
Ruginiai dribsniai 4.0 0.400
Miuncheno salyklas 15.0 0.390
CaraPils 5.0 0.250
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.050
      5.140

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 13.6 18 60
Apollo 19.0 20 58
Cascade (U.S.) 7.7 8 30
Cascade (U.S.) 7.7 21 1
Amarillo 8.0 18 0
Columbus 13.6 40 0
      125  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) II generacija 300.0 88

Pastabos

Rugių salyklo 825 gr. ruginių dribsnių 0.427, miuncheno 0.390, kvietinio ir carapils 0.225, juodo 0.037
Salinimas 1 val 63, 40 min 67, 20 min 72, tekinam 77, pridėdami black, verdam 90 min. Laikom karštą 15 min., vėsinam. Mielės - pyragas, nupylus Prima IPA, misos temp. 23
Apyniai paskutiniai du - sausam.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.9

(2 balsai)

Komentarai

  • AJ

    2014 m. Vasario 14 d.
    Viešink receptą, nes alus vertas klonavimo :)
  • Peckelis

    2016 m. Sausio 10 d.
    Taigi, viskas turi savo pabaigą. Ragauju paskutinį butelaitį. Apyniai pasėdę stiprokai, bet dar IPA`as, sumaišyti su niekuo negalima. Puikus alus. Dviejų su puse metų IPA`as. Nors tegiama, kad apyniuotų brandinti nereikia, šitokį va vieną po kitos net nežinau, kiek taurių išlaižyčiau :)
Prisijungę aludariai