Receptas / Vienaragis (Licorne V2)
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis Čekiškas salyklas | 3.0 | 225.000 | 55.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 125.000 | 30.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 50.000 | 12.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 8.000 | 2.0 | |
408.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.9 | 2000 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 7.7 | 1000 | 1 | |
Kalendros sėklos | 0.0 | 400 | 1 | |
Saldžios apelsino žievelės | 0.0 | 1000 | 1 | |
4400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 1000.0 | 72 |
Pastabos
55 - 20 min
65 - 45 min (zelatinizacija)
68 - 30 min
72 - 20 min
Cascade, kalendros ir saldžios apelsino žievėles į virpulį.
65 - 45 min (zelatinizacija)
68 - 30 min
72 - 20 min
Cascade, kalendros ir saldžios apelsino žievėles į virpulį.
audryla
2013 m. Rugsėjo 24 d.Artis
2013 m. Rugsėjo 24 d.west
2013 m. Rugsėjo 24 d.Vajezus
2013 m. Rugsėjo 25 d.