Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 21 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 17 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.013
ABV:
5.4 %
IBU:
35
EBC:
24
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Guobalynas 2014

    2014 m. birželio 22 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Anglijos rudasis elis
    Surinkti taškai: 50.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas 3.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
CaraCrystal 120.1 0.300
Special B 400.3 0.150
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.2 15 40
Challenger (U.K.) 8.0 30 15
Nugget 15.2 15 5
Challenger (U.K.) 8.0 30 1
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1968 | London ESB Ale 100.0 76

Pastabos

Salinimas
55 C - 20 min
67 C 60 min.

Dedam karamelinius salyklus ir keliam:
78 C - 15 min

Tekinam 80-85 C vandeniu

Kerpena 1 a.š. - 15 min.
Prisijungę aludariai