Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 29 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.016
ABV:
6.5 %
IBU:
22
EBC:
18
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 3.000
Abbey Malt 50.0 0.250
      6.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 75

Pastabos

Salinimas 69 C, 1:3.5 (23 ltr. 76 C vandens), salinam 90 min. Daliai (apie 8-9 litrams) mentalo 10 min. dekokcija, grąžinam, pakeldami temperatūrą iki 77 C tekinimui. Ištekinti 28 ltr. misos, papildant apie 12-13 litrų 82 C vandens.
Prisijungę aludariai