Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 30 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.030
ABV:
5.2 %
IBU:
32
EBC:
75
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 4.700
Laktoze 0.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.450
Miuncheno salyklas 15.0 0.300
CaraCrystal 120.1 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.100
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 20 60
Skaldytos kakavos pupelės 0.0 120 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 64

Pastabos

Angliukus dėsiu kol PH pasieks 6.4, likusius į tekinimą.

Salinti 68c 90min
Mashout 78C 15min

Skaldytos kakavos pupelės 40g išjungus virimą, 80G į antrinę.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.4

(2 balsai)

Komentarai

  • Peckelis

    2013 m. Lapkričio 28 d.
    Kakavą siūlyčiau apie 10 min. pavirti. Bent jau man taip atrodė geriau, nei flameout, o tuo labiau antrinė. Man iš antrinės dvelkė kakava, o pavirus - daugiau šokoladas. Gal kiti turi kitą matymą, pasidalins, patars.
Prisijungę aludariai