Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 30 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.016
ABV:
6.3 %
IBU:
49
EBC:
62
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Porteriai
    Surinkti taškai: 198.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.250
BEST Black salyklas 1000.8 0.120
      7.220

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 60 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio lagerio naudotos 700.0 75

Pastabos

Mash Krano 18l + 2g CaSo4
5g NaHCO3 į virimą

50c 5min
65c 40min
70C 30min
76C 15min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.4

(4 balsai)

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Gruodžio 20 d.
    Čia fosf.rūgšties tikrai nereikia.
  • Lrytas1

    2013 m. Gruodžio 20 d.
    Įkalbėjot :) Beliko išsiaiškint ką su mash PH daryt nes jei dar dadėjus 3g NaHCO3 RA gaunasi 214 CaCO3 294, o PH jau 5,71
  • Lrytas1

    2013 m. Gruodžio 20 d.
    Logiška
    Dėkui

  • runce

    2013 m. Gruodžio 20 d.
    galiu prigriebt panevėžio vandens, bet į vilnių išvažiuoju po pusvalandžio, nespėsi atrašyt. ir net nežinau ar tu iš vilniaus
  • Lrytas1

    2013 m. Gruodžio 20 d.
    Ačiū, apsieisiu kaip nors vilnietišku vandeniu :)
Prisijungę aludariai