Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 11 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.6 %
IBU:
31
EBC:
37
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
CaraHell 25.0 1.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.100
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
Tradition (German) 6.0 11 15
Magnum 13.0 11 10
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 78

Pastabos

6g Nutrisalt pries mieles

Komentarai

  • audryla

    2014 m. Sausio 4 d.
    Alutekso "presuoti kartumui" likus 10 min iki virimo pabaigos, duos daugiau aromato, nei kartumo...
  • Vincas

    2014 m. Sausio 4 d.
    Alutekso "presuoti kartumui" paskutines 10imt min. buvo prideti nes per apsiziurejima ir neteisinga main apyniu kieki per mazas IBU isejo (skaicius sumaisiau is galvos). Baigiant virti ir suvedinejant recepta atvirasalus.lt pastebejau kad gryba uzpjoviau, tai staigiai pakeliau IBU tokiu budu...
  • Peckelis

    2014 m. Sausio 4 d.
    Šiaip jau galima apynius ir įvardinti:) Tie, kur aromatiniai, man atrodo, Tradicion, o kartumui bene Magnum bus?
  • Samanis

    2014 m. Sausio 4 d.
    Peckelis teisus.
  • Vincas

    2014 m. Sausio 5 d.
    Apynius kartu su salyklu gavau dovanu. Ant vaiso Aluteksas neturi mados rasyti pavadinimo kazkodel. Tiesiog uzrasyta "apyniai kartumui", "apyniai aromatui", "salyklas", "tamsus salyklas" :) Vienu zodziu toks ju ir poziuris i receptus :) O del arbatos - aciu uz patarima, neturiu dar tokios patirties, kita karta zinosiu!
Prisijungę aludariai