Receptas / Kirsnis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
93 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 16 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
73
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 3.450 | 69.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 10.1 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.350 | 7.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 5.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.250 | 5.1 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.150 | 3.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.9 | 36 | 60 | |
36 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 120.0 | 76 | |
1028 London Ale (nesuveikė) | 80.0 | 76 |
Pastabos
Vanduo salinimui 15, tekinimui 15ltr. Nieko nepridedam - nereikia. Stout`ui nereikia.
Dribsnius paskrudinam 150 C orkaitėje, kol pradės gelsti ir pasklis riešutinių avižinių sausainių kvapas. Salinimas: dribsniai 25 min. 40 C, su 1,5 Pale protein rest, viskas keliama iki 69 C 40 min., 75 C 30 min., tekinam prie 77 C neskubėdami, surenkam 24 litrus misos.
Dribsnius paskrudinam 150 C orkaitėje, kol pradės gelsti ir pasklis riešutinių avižinių sausainių kvapas. Salinimas: dribsniai 25 min. 40 C, su 1,5 Pale protein rest, viskas keliama iki 69 C 40 min., 75 C 30 min., tekinam prie 77 C neskubėdami, surenkam 24 litrus misos.