Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
93 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 16 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.013
ABV:
5.5 %
IBU:
23
EBC:
73
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 3.450
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudinti miežiai 1000.8 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
CaraAmber 60.0 0.250
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.150
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.9 36 60
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 120.0 76
1028 London Ale (nesuveikė) 80.0 76

Pastabos

Vanduo salinimui 15, tekinimui 15ltr. Nieko nepridedam - nereikia. Stout`ui nereikia.
Dribsnius paskrudinam 150 C orkaitėje, kol pradės gelsti ir pasklis riešutinių avižinių sausainių kvapas. Salinimas: dribsniai 25 min. 40 C, su 1,5 Pale protein rest, viskas keliama iki 69 C 40 min., 75 C 30 min., tekinam prie 77 C neskubėdami, surenkam 24 litrus misos.
Prisijungę aludariai