Receptas / Saulala
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 14 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
8.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 4.200 | 64.6 | |
Vynuogių koncentratas | 3.0 | 0.900 | 13.8 | |
Medus | 24.0 | 0.900 | 13.8 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 360.0 | 90 |
Pastabos
Šafranas ir pasterizuotas medus - flame out. Vynuogės - po dviejų trijų parų, po intensyvumo piko. Salinimas žemesnei atenuacijai, bo ir medaus, ir vynuogių esama - 50/64/70/76- 10/10/70/tekinam.
Vanduo 14/18, + 1 gr gipso + 2 gr CaCl + 72 ml 10% f.r. salinimui ir 60 ml tekinimui.
Vanduo 14/18, + 1 gr gipso + 2 gr CaCl + 72 ml 10% f.r. salinimui ir 60 ml tekinimui.
AJ
2014 m. Rugpjūčio 30 d.Kaip manai tas 1 g. kiek nors jausis? :)
Peckelis
2014 m. Rugpjūčio 30 d.P.S. mano kainoj nulį reikia braukt:)
vidmantas
2014 m. Rugsėjo 1 d.Peckelis
2014 m. Rugsėjo 1 d.