Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 16 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.009
ABV:
6.7 %
IBU:
23
EBC:
11
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 0.500
BEST Munich salyklas 15.0 0.300
Cukrus 0.0 0.200
Laktozė 3.0 0.200
CaraPils 5.0 0.200
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 5 60
Citra 13.8 15 10
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 12.0 85

Pastabos

1,5 kg traiškyti juodi serbentai į 80C

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.4

(1 balsas)

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Liepos 6 d.
    Laktozė į saison originalu :)
  • mkil

    2014 m. Liepos 6 d.
    Kad nebūtų per didelė rūgštelė, nes serbentai pakankamai didelį rūgštumą turi..:)
Prisijungę aludariai