Receptas / Juodojo serbento sezoninis
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 64.1 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.500 | 12.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.300 | 7.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.200 | 5.1 | |
Laktozė | 3.0 | 0.200 | 5.1 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 5.1 | |
3.900 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 85 |
Pastabos
1,5 kg traiškyti juodi serbentai į 80C
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.4
(1 balsas)
7.4
Kvapas vaisinis, tikrai jaučiasi serbentai, tačiau turi ir šiokį tokį plastmasės kvapą, tas ir muša balus.
Fantastiška rausva spalva su galinga ir nedingstančia puta. Bravo!
Jei būtų be karbo, sakyčiau kad geriu vyną. Sausas, su serbentų dvelksmu, bet man šiek tiek sintetika atrodo. Kažkas negula gerai...hm.. Apynys visai nejuntamas, aromate tai tikrai. (Nebešvaistyk daugiau Citra)
Šiaip išliekamas skonis, karbo geras, vyniškumas nuneša... :)
Alus tikrai kitoks. Paragaut kažką naujo visada smagu, šitas stilius aišku savotiškas. Patiko labai graži alaus išvaizda, na o "vyniškumas" aluje kaip kam :)