Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
16
EBC:
7
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Geriausia aludario improvizacija su Kalnapilis WHITE mielėmis

    2014 m. balandžio 26 d.
    Vieta: III
  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Kvietiniai eliai
    Surinkti taškai: 159.00
  • Raudonų plytų svečias. Iššūkis aludariams

    2014 m. gegužės 18 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Kvietinis alus

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.100
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.700
      4.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.9 10 60
Hersbrucker (German) 2.8 7 60
Tettnanger (German) 2.1 20 60
apelsino žievės 1.0 15 7
kalendra 1.0 15 7
Hersbrucker (German) 2.8 8 5
Tettnanger (German) 2.1 8 1
      83  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kalnapilio 12.0 80

Pastabos

15min-50c
60min-64c
Pirminė 12 dienų, antrinė 5

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.5

(5 balsai)

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Balandžio 10 d.
    Subrendo klausimas dėl dribsnių. Ne pirmas skundžiasi blogais dribsniais. Kuom remiantis spėjate/manote/žinote, jog dribsniai iš eilinės parduotuvės yra prasti? Ir va taip kažkaip netinkantys alui.
  • Zalvarinis

    2014 m. Balandžio 10 d.
    Tiesiog kiek angliškai supratau beskaitydamas šiame aluje putos susidarymo elementų turėjo būti dribsniai.
  • pofke

    2014 m. Balandžio 11 d.
    Būčiau linkęs sutikti su Maistra ir Peckeliu.
  • DAGON

    2014 m. Gruodžio 2 d.
    Kokios mieles dar tiktu is SA? Parekomenduokit ;)
  • Zalvarinis

    2014 m. Gruodžio 3 d.
    Dar naudojau WB-06 (kai pateikinėjau raudonų plytų konkursui), skiriasi, bet irgi patiko
Prisijungę aludariai