Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 14 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
21
EBC:
36
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.650
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 3.000
Kvietinės kruopos 3.0 1.600
BEST Munich salyklas 15.0 1.000
Trijų grūdų dribsniai 4.0 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.350
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.0 40 60
Greipfruto ir pomelo žievė ir sultys 1.0 50 10
Žalieji pipirai 0.0 10 10
Levanda 0.0 5 10
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kalnapilio White 600.0 75

Pastabos

Nicht wie die Welt ist, ist das Mystische, sondern dass sie ist.
L. Wittgenstein

Nuotraukos

Komentarai

  • pofke

    2014 m. Kovo 24 d.  
    Vos vos jaučiasi, ir gerai sužaidžia su greipfruktu. Skonyje nesijaučia. Pažiūrėsiu, kaip po fermentacijos bus, ar co2 neišneš viso kvapo. Tokiu atveju į antrinę papildoma porcija keliaus levandos ir greipfrukto;)
  • pofke

    2014 m. Liepos 14 d.
    Nurūgštėjo dėl laktoinfekcijos, bet nepilsiu lauk, visai gerai brandinasi buteliuose, man patinka;D Jei kas norės iššūkio, už poros savaičių galėsiu parsivežt kelis buteliukus, įdomumo dėlei:)
  • Peckelis

    2014 m. Liepos 14 d.
    Tai jau tikrai jo:)
  • GiN

    2014 m. Liepos 14 d.
    Jamam! Lauksime kitam VAK'e
  • pofke

    2014 m. Liepos 14 d.
    Ok, taip ir padarom :D
Prisijungę aludariai