Receptas / Cherchez la femme
Informacija
Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 14 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 42.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 42.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.400 | 8.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.100 | 2.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 2.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 2.1 | |
4.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.9 | 6 | 60 | |
Strisslespalt (France) | 1.6 | 30 | 5 | |
36 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kalnapilio WHITE SELECT | 400.0 | 80 |
Pastabos
Virimo papildai:
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
8g grūstų kalendrų sėklų (5 min)
Sausas prieskoniavimas:
1/2 mandarino žievelės drožlių
1/4 apelsino žievelės drožlių
1/4 lime žievelės drožlių
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
8g grūstų kalendrų sėklų (5 min)
Sausas prieskoniavimas:
1/2 mandarino žievelės drožlių
1/4 apelsino žievelės drožlių
1/4 lime žievelės drožlių
Alchemikas
2014 m. Balandžio 5 d.Salinimą/tekinimą ateityje noriu automatizuoti, taigi, tai nebus laiko problema. Šįkart turėjau laiko forumui už savaitę pasiskaityti :)
Peckelis
2014 m. Balandžio 5 d.puaka
2014 m. Balandžio 5 d.GiN
2014 m. Balandžio 6 d.Alchemikas
2014 m. Balandžio 6 d.Recepte Kviečių salyklą vietoj Kviečių dribsnių buvau įrašęs. Kviečių dribsnių - 42 proc., dėl to tas 3,5 val. salinimas ir pasitelktas.