Receptas / KöL-1
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 8.000 | 88.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 11.1 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 2.8 | 200 | 60 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 77 | |
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo minkštinamas virinant. Užverdamas ir paverdamas 2/3 viso kiekio, vėsinamas vandeniu iš čiaupo.
Salinimas:
+65C - 60min.
+78C - tekinimas.
Fermentuojama įmanomai vėsiai +15C
Dera mėnesį lageriuoti.
Planuojama kaina - 69Lt. (1,73Lt/l)
Salinimas:
+65C - 60min.
+78C - tekinimas.
Fermentuojama įmanomai vėsiai +15C
Dera mėnesį lageriuoti.
Planuojama kaina - 69Lt. (1,73Lt/l)
Lrytas1
2014 m. Gegužės 3 d.Regis
2014 m. Gegužės 3 d.