Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.5 %
IBU:
36
EBC:
37
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 5.000
BEST Caramel Malt dark I salyklas 105.1 1.000
BEST Rūkytas salyklas 6.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      7.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 17 60
Target (U.K.) 11.0 35 15
Target (U.K.) 11.0 10 0
      62  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Kovo 31 d.  
    Gali iki kokių 200 g mažinti dribsnius - priduos putos tvarumą, bet nepakreips skonio, nes tirštumo ir nuo miuncheno sočiai. Nors gerai ir taip. Targetas visai tinka.
  • nabuxodonosoras

    2014 m. Kovo 31 d.
    manau paliksiu toki galutinį. bus matyt kas čia gausis gal pavyks savaitglį išsivirt.
  • nabuxodonosoras

    2014 m. Kovo 31 d.
    baisu kad nebūtų per daug kartu.
  • Lrytas1

    2014 m. Kovo 31 d.  
    O dabar visai padoriai atrodo, salink prie kokiu 68C ir bus padorus rūkytas porteris. Mano 3 kapeikos karamelinį dėčiau dark II ir tik 200g
  • nabuxodonosoras

    2014 m. Kovo 31 d.
    nu viskas dabar jau tobulinsiu tik antrą kart virdamas :))
Prisijungę aludariai