Receptas / Maskva
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 27 d.
Parametrai
OG:
1.089
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
77
|
|
EBC:
98
|
|
IBU/OG:
0.86
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 2.500 | 37.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 30.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 1.000 | 15.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.700 | 10.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 3.7 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.120 | 1.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.100 | 1.5 | |
6.670 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 15.0 | 33 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 27 | 0 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 80 |
Pastabos
68C 90min salinta
15g h3po4
15g h3po4
Lrytas1
2014 m. Spalio 27 d.Peckelis
2014 m. Spalio 27 d.