Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 27 d.

Parametrai

OG:
1.089
FG:
1.018
ABV:
9.3 %
IBU:
77
EBC:
98
IBU/OG:
0.86
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 2.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
Skrudinti miežiai 1000.8 0.120
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.100
      6.670

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.0 33 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 27 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 80

Pastabos

68C 90min salinta
15g h3po4

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Spalio 27 d.
    h3po4 oi kaip čia ne į temą ...
  • Peckelis

    2014 m. Spalio 27 d.
    Jei salinta viskas bendrai, ne į temą. Jei be trijų paskutinių (juos pridedant tekinimui, pvz.), visai nieko tokio, tik kad rūgšties koncentracija neaiški. Nes jei 75%-85% tai gal per daug...
Prisijungę aludariai