Receptas / 1(Du)blynas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 10 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 2.880 | 65.3 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 22.7 | |
BEST Black salyklas | 1000.8 | 0.530 | 12.0 | |
4.410 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.2 | 44 | 60 | |
44 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 150.0 | 73 | |
Wyeast 1028: London Ale | 110.0 | 73 |
Pastabos
Dribsnius užpilam šaltu vandeniu (2 ltr.) mirkom 3 val. ir keliam iki 64С 30 min. Visą salyklą 10 min. 50C, 63C 75 min., pridedant iki 64C pašildytus dribsnius. Keliam iki 70C 10 min, keliam iki 78C. Salinimui du gramus CaCl ir 32 ml 10% rūgšties. Virimui - 5 gramus kalkių. RA - 270.
7 litrai 58C vandens iki 50C.
Dribsniai ir apie 5 litrai verdančio iki 63C.
Du fermenteriai po 12 ltr. su skirtingomis mielėmis. 32 ltr. vandens - 14/18
Kaina be mielių - 1 Lt/ltr.
7 litrai 58C vandens iki 50C.
Dribsniai ir apie 5 litrai verdančio iki 63C.
Du fermenteriai po 12 ltr. su skirtingomis mielėmis. 32 ltr. vandens - 14/18
Kaina be mielių - 1 Lt/ltr.
Alchemikas
2015 m. Gegužės 4 d.Peckelis
2015 m. Gegužės 4 d.Peckelis
2018 m. Vasario 3 d.AJ
2018 m. Vasario 4 d.AndriusK
2018 m. Vasario 4 d.