Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 14 d.

Parametrai

OG:
1.081
FG:
1.025
ABV:
7.3 %
IBU:
23
EBC:
44
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 8.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.0 3.000
Special B 400.3 0.200
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.200
      14.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.0 150 60
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 20.0 69

Pastabos

50c - 20min
65c - 60min
72c - 10min
76c - 15min

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Birželio 29 d.
    Laukiu patarimu :)
  • Lrytas1

    2014 m. Rugsėjo 27 d.
    Gaila pasidarė misos, į virimo puodą jau netelpa, o dar 1.035 bėga. Ta proga prisitekinau 23L giros :)
  • Lrytas1

    2014 m. Gruodžio 14 d.
    Jo
Prisijungę aludariai