Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugpjūčio 22 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.010
ABV:
4.7 %
IBU:
27
EBC:
13
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
GP Pale Ale 6.0 2.180
Pils salyklas 3.3 0.640
BEST Munich salyklas 15.5 0.420
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.420
DRS salyklas 120.4 0.100
Skrudintas kviečių salyklas ' 1405.5 0.010
      3.770

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 19.0 12 60
Gr. riešutmedžio (Juglans regia) lapai 0.1 50 5
Hallertauer Hersbrucker 3.0 22 0
      84  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
FM 51 150.0 79

Komentarai

  • AJ

    2014 m. Rugpjūčio 12 d.
    Ką duos Juglans regia aluje? Jau senai bandau dėliotis receptą riešutiniam porteriui, bet apie naudojamus riešutmedžio lapus neteko skaityt. Eksperimentas ar daugiau mažiau žinai ko tikėtis?
  • Peckelis

    2014 m. Rugpjūčio 12 d.
    Jei alui duos tą patį, ką ir arbatai, tai tikiuosi tokio savotiško karstelėjusio vaisiškumo. Žinioj, kad eksperimentas:) Kas dėl riešutų vienos ar kitos brandos naudojimo, tai info santykinai sočiai, o va su lapais gerai sakai - nicht. Bet matai, specializuojuosi žolėje, tai...
Prisijungę aludariai