Receptas / Juglans
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugpjūčio 22 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.60
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
GP Pale Ale | 6.0 | 2.180 | 57.8 | |
Pils salyklas | 3.3 | 0.640 | 17.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.420 | 11.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.420 | 11.1 | |
DRS salyklas | 120.4 | 0.100 | 2.7 | |
Skrudintas kviečių salyklas ' | 1405.5 | 0.010 | 0.3 | |
3.770 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 19.0 | 12 | 60 | |
Gr. riešutmedžio (Juglans regia) lapai | 0.1 | 50 | 5 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.0 | 22 | 0 | |
84 |
AJ
2014 m. Rugpjūčio 12 d.Peckelis
2014 m. Rugpjūčio 12 d.