Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 20 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.013
ABV:
5.5 %
IBU:
30
EBC:
6
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST „Heidelberg“ salyklas 3.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 40 90
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 40 35
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 40 20
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 40 5
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 40 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 76

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Rugpjūčio 20 d.
    Lyg ir kalbėjom, kad tinkamiausias būtų wit`ams bei weizenams:) Dėl belgų reiktų pabandyti. O va lageriams... Nu gal.
    Įdomus bus ir šitas. Nors kai kas verkauja, kad dėl mažo AA saujomis reikia berti:D Skaniai ir šviesiai atrodo.
  • AJ

    2014 m. Rugpjūčio 20 d.
    Kai apyniuose mažai AA reikia daryti Gueuze :)
  • Peckelis

    2014 m. Rugpjūčio 20 d.
    To tak, to tak:) Kaip manai, kokiems dviems aleliams žadu nusipirkt:D
  • AJ

    2014 m. Rugpjūčio 20 d.
    Tiems kuriuos aš rezervuoju, 2016 vasarai :D
  • Artis

    2014 m. Rugpjūčio 20 d.
    Pasiklauskite pas Marijų ar jų daug liko. Nes man tai iš 5kg maišo dugno purtė :)
Prisijungę aludariai