Receptas / I amsterdam
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 5.500 | 91.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Į misą 8 g CaSO4•2H2O ir 5 g NaCl
Numatomas misos Ph 5.75
12 g kerpenos paskutines 15 min virimo.
Kanapės prieš dedant į puodą kelias valandas mirkytos šaltame vandenyje.
Numatomas misos Ph 5.75
12 g kerpenos paskutines 15 min virimo.
Kanapės prieš dedant į puodą kelias valandas mirkytos šaltame vandenyje.
Peckelis
2014 m. Spalio 16 d.AJ
2014 m. Spalio 16 d.http://www.havocscope.com/tag/lithuania/
Baigiau teršt receptą:)
Alfredas
2014 m. Spalio 16 d.Peckelis
2014 m. Spalio 16 d.Alfredas
2015 m. Sausio 28 d.