Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
31
EBC:
6
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 3.0 5.500
CaraPils 5.0 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 7.1 40 60
Amarillo 7.1 10 10
Kanapes 0.0 40 5
Amarillo 7.1 20 0
Kanapes 0.0 40 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Į misą 8 g CaSO4•2H2O ir 5 g NaCl
Numatomas misos Ph 5.75
12 g kerpenos paskutines 15 min virimo.
Kanapės prieš dedant į puodą kelias valandas mirkytos šaltame vandenyje.

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Spalio 16 d.
    Gal išeis visai nešpietnas alus. Amarillo gėlėtumas ir apelsinas gal nesusipeš su kanape. Nors dėl apelsino ir abejočiau. O kanapė kokia ir iš kur?
  • AJ

    2014 m. Spalio 16 d.
    Ir kokios tik info tam internete nėra:

    http://www.havocscope.com/tag/lithuania/

    Baigiau teršt receptą:)
  • Alfredas

    2014 m. Spalio 16 d.
    Kanapė pluoštinė, patvorinė, neverta nurodytos AJ kainos. Veikliosios medžiagos joje nėra, vien tik kvapas, kuris man įstrigo lankantis Amsterdame šią vasarą. Man rodos, kad su Amariliu susidraugaus.
  • Peckelis

    2014 m. Spalio 16 d.
    Viriau pernai, virsiu šiemet. Tik vartojau Warrior nedideliam kartumui, viską palikdamas kanapei.
  • Alfredas

    2015 m. Sausio 28 d.
    Viskas pasiteisino.
Prisijungę aludariai