Informacija

Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 1 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.013
ABV:
6.8 %
IBU:
38
EBC:
53
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Munich salyklas 15.0 4.000
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.900
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 901.7 0.400
BEST Black salyklas 1001.8 0.100
      9.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 7.6 76 60
      76  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 1000.0 80

Pastabos

Mash Krano 26l + 3g CaSo4
8g NaHCO3 į virimą

50c 20min
65c 60min
72C 20min
76C 15min

Fermentacija 15C iki 2sav, 21C kol baiksis
Prisijungę aludariai