Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 7 d.

Parametrai

OG:
1.029
FG:
1.004
ABV:
3.3 %
IBU:
9
EBC:
6
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2016

    2016 m. gegužės 8 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Wheat Ales

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.000
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 2.2 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP630 Berliner Weisse Blend 12.0 86

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Spalio 28 d.
    Mintiju gal vaisinį lambiką (su avietėmis), gal Flandrijos raudonąjį dar vieną. Vienžo, kažką iš rūgčiųjų elių - taikau į būsimą madą:DDD
  • Artis

    2014 m. Lapkričio 7 d.
    2 savaitė pirminėje. Iš fermenterio kvapas: neplautų kojinių, kanalizacijos, žodžių visą puokštė, apie kurią mokiausi per Aludarių Klubo susitikimą rugsėjo mėn. Kitu atveju būtų neramu, bet dabar didžiausias nerimas ar alus įgaus rūgštelės, kurios dabar nėra.
  • Peckelis

    2014 m. Lapkričio 7 d.
    Arba sloga buvo, arba kažkaip toliau nuo kariotiškių stovejau, kai rūgo:) Nesakau, kad gėlėmis dvelkė, bet kanalizacija nevyravo:)
  • Artis

    2014 m. Lapkričio 7 d.  
    Na aš neliūdžiu, skaičiausi apie šių mielių suteikiamus kvapus, tad nebuvo netikėta. Skonis toks neutralus, gal kažkiek vandeningas. Potencialo yra, kad jis po pusmečio įgaus daugiau rūgšties. Bet kol kas sumasčiau naują planą. Subuteliuosiu ~60%, likusius 40%, vietoj cukriuko, sumaišysiu su 2.5 metų senumo lambiku. Toks kontrolinis šūvis gausis, tikiuosi :)
  • Peckelis

    2014 m. Lapkričio 7 d.
    Nu, krapai, pavydžiu:))...tokio lambiko kažkas turi...
Prisijungę aludariai