Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. birželio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. birželio 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.6 %
IBU:
19
EBC:
7
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen salyklas 4.0 5.000
Kvietinis salyklas 4.0 3.600
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.500
      11.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 10 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 50 30
Citra 15.0 20 1
Karčiųjų apelsinų žievelės (Curacao) 0.0 18 1
Kalendra 0.0 9 0
Citrinų žievelės 1.0 28 0
      135  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 48.0 73

Pastabos

Chemija - Ca 60, Mg 5, Na 10, Cl 100, SO4 50. Tai būtų siekiamybė, jei ne per sudėtinga.
Salinimas:
50C - 10 min.,
62C - 40 min.,
70C - 30 min., keliam iki 77C, tekinam.

Vėsinam iki 21C, užduodam mieles, fermentacija prie 18C. Baigiantis aktyviai fermentacijai (SG esant apie 1.024), keliam iki 23-24C ir tokioje baigiame.
Prisijungę aludariai