Informacija

Kiekis:
44 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 19 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.005
ABV:
6.7 %
IBU:
26
EBC:
37
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 7.500
candy syrup liquid dark 50.0 0.500
BEST Caramel Dark salyklas 105.1 0.500
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
Rudas konditerinis cukrus 425.3 0.500
BEST Chocolate salyklas 903.7 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
      9.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 9.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
FM25 – Vienuolyno meditacija 24.0 91

Pastabos

65c 45min
72c 20min
76c 15min

fermentacija startas 20c, leisti pakilti iki 24c.
Prisijungę aludariai